מה (אולי) תמצאו פה?

אהלן.
אני איתי.
טבח במקצועי. (עדכון:) טבח לשעבר, שחזר לחיקו של ההייטק.
אוהב מאוד אוכל על כל גווניו, מוכן לטעום (כמעט) כל דבר, ובלי קשר, מעריך מאוד את האינטרנט, ואת שלל המידע שמצוי בו.
ובכן.
בשנים האחרונות, הרשת העברית מתחילה לפתח מגוון של בלוגי אוכל, חלק מהם מרשים במיוחד.
אבל לצערי, לא מצאתי עוד בלוגים בעברית שמעמיקים קצת מעבר לרשימות של מתכונים, או לצילומים מהממים; חסרה לי איזושהי חפירה יותר מעמיקה בכל התחום הרחב הזה, אוכל.
בבלוג הזה אנסה, אולי בשחצנות או בשאפתנות, לפתוח חלון לנושאים שנראים לי מסקרנים מאוד, וכמעט ולא מוצאים ביטוי עברי ברשת:
מה באמת עובר על האוכל כשאנחנו מבשלים?
אילו טריקים ישדרגו את האוכל שלנו פלאים? אילו פטנטים ירשימו בקלות? מה יהפוך אוכל שגרתי לקצת פחות שגרתי?
ומה, לעזאזל, קורה מאחורי הקלעים של המסעדות שאתם אוכלים בהן? מי מבשל לכם את האוכל, ואיך?
אז אם השאלות האלו איכשהו מסקרנות אתכם, אני מקווה שהגעתם למקום הנכון.
ובעיקר, מקווה שתהנו לקרוא.
בתאבון,
איתי.
מודעות פרסומת