דף אורז – סושי מודרני

לאחרונה התחלתי להנות מדפי אורז. הם טעימים, מאוד פשוטים להכנה באפס זמן, מרעננים, קלילים, ונותנים הרגשה אסייתית. שכחתי משהו?
הרבה רעיונות שקשורים אליהם רצו לי בראש, ואז עלמה פרסמה פוסט, וגל פרסם פוסט, אז גם אני רוצה לשחרר את הרעיונות שלי. אבל במקום פוסט אחד ארוך שגומר לי את האנרגיות, אתחיל לפרק לקצרים, ואתחיל בסושי.

כי סושי זה טעים וכיף וכו' וכו', וזה כבר סוד ישן מאוד. אבל כל מי שניסה להכין סושי בבית, יודע שמדובר באופרציה, בדרך כלל בגלל הזמן הארוך מאוד שעובר בין תחילת הבישול של האורז, עד לרגע שהוא מקורר ואפשר להתחיל לגלגל.
אז, למה לא דף אורז במקום?
ניסיתי.

דף אורז, מעליו רצועת אצת נורי, וסלייסים של גזר, אבוקדו, טונה טרייה, וכוסברה.
ליד ניסיתי עם מעט סילאן, וכדורונים קטנים של ווסאבי.

יצא טעים ממש, מרענן, זריז, ואלגנטי.
או בקיצור, ממליץ לכם לטבול את הידיים במים, ולנסות גם.

(וכמו שפעם היו כותבים, המשך יבוא…)

מודעות פרסומת

5 תגובות

מתויק תחת אסייתי, דגים

5 תגובות ל-“דף אורז – סושי מודרני

  1. הרבה יותר פשוט מלהכין אורז לסושי!

  2. זה באמת פשוט בהרבה מלהתחיל להכין אורז לסושי, וגם נראה טעים לאללה. טוב שהתחלת לעדכן שוב את הבלוג!

  3. מתכון נהדר, וגם צורת ההגשה

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s